Offerte aanvragen

Over BOHA Systeembouw BV

Als officieel erkend bouwbedrijf is BOHA al meer dan 30 jaar actief op het gebied van beton- en houtbouw. Wat begon met simpele bergingen is uitgegroeid tot een keur aan garages , tuinhuizen, schuren. BOHA levert topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Door de ervaring en nauwkeurige inzet van onze medewerkers welke al vele jaren werkzaam zijn binnen onze branche bent u jarenlang verzekerd van zorgeloos comfort. Onze garantie is dan ook keihard: 15 jaar!

Omdat BOHA de wensen van de klant centraal stelt neemt BOHA het gehele bouwproces van A tot Z voor de klant uit handen. Van ontwerp, bouwtekening tot vergunningsaanvraag, BOHA kan alles voor u verzorgen.

Op onze website vind u een eerste indruk van onze producten. Wilt u de producten "voelen" dan nodigen wij u van harte uit op ons kantoor/showpark, hier kunt u meer voorbeelden vinden van door ons gerealiseerde projecten.

Indien u advies ter plaatse wenst dan is het mogelijk dat onze ervaren adviseur vrijblijvend bij u op locatie komt om u van advies te voorzien.


© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design - Inloggen