Offerte aanvragen

Atelier laten bouwen

Wij kunnen uw droom atelier bouwen!

Dé droom van elke kunstenaar of hobbyist is een eigen atelier bouwen. Deze droom kan werkelijkheid worden als u bij BOHA Systeembouw een atelier laat bouwen. Wij maken gebruik van een moderne bouwtechniek die bestaat uit prefab systemen. Hierdoor bent u bij uw atelier bouwen niet gebonden aan een vast stramien, maar kunt u uw atelier bouwen naar uw eigen wensen. Samen met onze deskundigen legt u uw voorkeuren vast, zodat uw atelier grotendeels in de fabriek gerealiseerd kan worden. Wilt u grote ramen met veel lichtinval? Of misschien een extra opbergruimte voor uw spullen? Geen probleem. Wij kunnen een atelier voor u bouwen in de meest uiteenlopende combinaties.

Prefab atelier bouwen

We bieden prefab ateliers aan van beton, steen of houtmaterialen in diverse kleurvariaties. Kies de samenstelling en de uitstraling die u wilt. Wij bouwen uw atelier zoals u het heeft bedoeld. Geniet van de voordelen van het bouwen van een prefab atelier:

  • Versnelde bouwtijd
  • Constante kwaliteit
  • Hogere kwaliteit

Kunstatelier of tuinatelier

Laat u inspireren door onze atelier voorbeelden. Of u nu een kunstatelier zoekt of een tuinatelier, Boha geeft u persoonlijk advies. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen we u het juiste advies geven voor een droom atelier.

Wij denken met u mee!

Als wij uw atelier bouwen heeft u een garantie van 15 jaar. Bovendien begeleiden wij u tijdens het hele bouwproces en kunnen wij u deskundig adviseren bij het aanvragen van de bouwvergunningen. Wilt u meer informatie over het bouwen van een atelier? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op via 040-2839106 of info@boha.nl


© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design - Inloggen