Offerte aanvragen

Berging laten bouwen

Wilt u een mooie berging laten bouwen?

Een berging laten bouwen in de tuin als mogelijk extra toevoeging op de garage? BOHA Systeembouw BV is een gespecialiseerd bouwbedrijf met een groot aanbod aan schuren, bergingen, garages, tuinhuizen en nog veel meer. Een berging laten bouwen kan tegenwoordig in allerlei soorten en maten en bij BOHA Systeembouw BV tegen scherpe prijzen. Ook kunt u bergingen laten bouwen in verschillende materialen zoals beton / metselwerk of hout. Wij leveren een topkwaliteit met een garantie van 15 jaar.

De mogelijkheden van een berging

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een berging te combineren met uw garage. Of gebruik de berging als tuinberging voor uw tuinspullen. Zo kan de berging worden voorzien van standaard inloopdeuren en bestaat de mogelijkheid binnenin tussenwanden met loopdeuren aan te brengen. Een berging laten bouwen kan ook in groter formaat. U heeft dan de mogelijkheid de berging als werkruimte of atelier te gebruiken. Doordat de ruimte tussen de wanden kan worden opgevuld met isolatiemateriaal, is de ruimte ook in de winter goed te gebruiken. Ideaal wanneer het kwik onder nul daalt.

Complete begeleiding bij een prefab berging

BOHA Systeembouw BV begeleidt u bij laten bouwen van uw berging van begin tot het eind. Wij houden rekening met de mogelijkheden en persoonlijke wensen. Doordat onze bergingen prefab worden geleverd, bent u verzekerd van langdurige kwaliteit. Interesse in een prijslijst voor berging laten bouwen bij BOHA Systeembouw BV? Stuur dan een email naar info@boha.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via tel. (040) 283 91 06.


© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design - Inloggen