Offerte aanvragen

Garage bouwen

price header
Minimale kosten Gemiddelde kosten Maximale kosten
€10.000,- €15.000,- €100.000,-

Er zijn verschillende redenen om een garage te willen. Misschien wilt u dat uw auto droog staat, een overdekte parkeerplaats voor de auto of extra ruimte om uw gereedschap op te bergen. Zolang de situatie er zich voor leent is een garage laten bouwen zeker een goede keuze. Niet alleen stijgt de waarde van uw woning hierdoor, u creëert natuurlijk ook veel extra ruimte.

De kosten van een garage bouwen

Bij BOHA bouwen we veel verschillende typen garages. Enkele garages die we kunnen bouwen: 

  • Houten garage
  • Stenen garage
  • Garage met zadeldak
  • Garage met plat dak
  • Garage met lessenaarsdak
  • Draaideur of kanteldeur

De keuze is helemaal aan u. Wij bouwen een garage helemaal afgestemd op uw wensen en behoeften! In onze tekentool kunt u gemakkelijk uw eigen garage op maat maken. Mocht u er niet uitkomen, dan staan wij u graag bij met onze adviezen. 

Kosten garage bouwen
Soort uitbouw Kosten*
Garage aanbouw €10.000 - €100.000

*De gemiddelde prijs garage aanbouwen, inclusief BTW, materiaal en plaatsing.

BOHA BOUWT GARAGES VAN A TOT Z

De tijd waarin er in de garage alleen plek is voor de opslag van uw tuinspullen of gereedschap is voorbij. BOHA bouwt garages van A tot Z. Dit kan een houten garage zijn met plat dak voor op uw erf of naast uw woning. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos! We bouwen ook garages die geschikt zijn als opslagplaats voor grote voertuigen of als bedrijfsruimte of clubgebouw.

Verschillende modellen en materialen garages

Wij bouwen verschillende soorten garages met verschillende materialen, zoals een betonnen garage of een garage van steen. Wilt u liever een milieuvriendelijke garage? Ga dan voor onze houten garage met openslaande houten deuren, stalen kanteldeuren of geïsoleerde sectionaaldeuren, eventueel met afstandsbediening te besturen.

PREFAB GARAGES

Onze garages zijn prefab garages. Dit betekent dat de garage bij ons wordt gebouwd, waardoor ze snel in elkaar te zetten zijn op de locatie waar de prefab garage moet komen te staan. Dit heeft vele voordelen zoals dat de weersomstandigheden nauwelijks invloed hebben op de bouwtijd. Daarnaast is een garage die in prefab is gemaakt duurzaam en heeft u weinig technische kennis nodig om een garage te bouwen.

Een berg aan ervaring én hulp van begin tot eind

Door ruim dertig jaar aan ervaring en onze nauwkeurige inzet bent u bij ons aan het juiste adres voor topkwaliteit garages tegen basisprijzen. Wij begeleiden u van begin tot het eind: wij helpen bij het ontwerpen, de eventuele vergunningaanvraag en, als u dat wilt, de financiering van uw project. Daarnaast biedt BOHA Systeembouw BV een garantie van 15 jaar. Kijk op onze website voor meer informatie over garage (aan)bouwen of neem contact op met ons door middel van het contactformulier.


© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design - Inloggen