Offerte aanvragen

Paardenstal laten bouwen

Paardenstallen worden door BOHA snel en vakkundig gebouwd. Als echte dierenliefhebber heeft u natuurlijk uw eigen wensen. Die staan voor ons dan ook centraal. Half openslaande deuren, afwerking met tralies, diverse soorten hooiruiven: we bieden het allemaal. 

Paardenboxen met oog voor uw dier en wensen

Onze paardenboxen hebben een fraaie, landelijke uitstraling. Maar ook de veiligheid van uw dier speelt een belangrijke rol. BOHA gebruikt alleen goedgekeurde materialen en afwerkmiddelen zonder chemische toevoegingen. Hebt u al eens gedacht aan een stallenbouw voor paarden in combinatie met een garage, carport of berging? Dat is goedkoper dan beide apart te laten bouwen.

Paardenstallen met BOHA-garantie

BOHA Systeembouw in Nuenen heeft het ISO 9001 kwaliteitscertificaat. In drie decennia hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd. Het geloof in onze producten hebben we vertaald in onze spijkerharde garantie daarop: 15 jaar! Vraag nu een offerte of brochure aan en profiteer ook van onze vakkennis. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Uw paardenstal laten bouwen door BOHA.

© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design - Inloggen