Offerte aanvragen

Recreatiewoning bouwen

Denkt u vaker aan een eigen vakantiewoning? Wilt u een vakantiehuis kopen? Denk dan eens aan BOHA. Uw vakantie begint pas echt in onze recreatiewoningen. In de recreatiewoningen van BOHA komt u pas echt tot rust. Wij bouwen deze volledig naar uw wensen en zodanig, dat ze van alle gemakken te voorzien zijn. Door de veelheid aan stijlen die wij kunnen aanbieden, sluit uw recreatiewoning ook naadloos aan bij de omringende bebouwing. Als u een vrijblijvend advies ter plaatse wil, dan is het mogelijk om onze ervaren adviseur op deze locatie te laten komen. We helpen u graag. BOHA bouwt recreatiehuizen van een uitstekende kwaliteit, met een lange levensduur en voor een prima prijs.

Mogelijkheden van recreatiewoning of vakantiewoning

BOHA, ervaren bouwer van recreatiewoningen. Een recreatiewoning bouwen doet u niet zomaar. Daar wilt u goed over nadenken. De woning is in eerste instantie bedoeld ter ontspanning dus is het belangrijk dat deze voldoet aan uw wensen. Als u een recreatiewoning laat bouwen bij Boha Systeembouw BV is dat in ieder geval geen probleem. Wij kunnen een recreatiewoning bouwen die precies afgestemd is op uw voorkeuren. Houdt u van een houten chalet met schattige vensterramen? Of wilt u toch liever een goed geïsoleerde stenen muur rondom uw woning waardoor er een traditioneel ogend bouwwerk wordt gerealiseerd? Uiteraard bent u ook vrij in het kiezen van uw materialen waardoor de recreatiewoning die u laat bouwen echt uw huisje wordt. Ook is het mogelijk om uw recreatiewoning te combineren met bijvoorbeeld een extra berging. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van uw nieuwe ruimte.

Boha is uw partner voor recreatiewoningen

Om zorgeloos een recreatiewoning te bouwen kan Boha u deskundig advies geven op het gebied van bouwvergunningen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u interesse om een recreatiewoning te laten bouwen door Boha? Neem dan contact via het telefoonnummer 040-2839106 of stuur een e-mail naar info@boha.nl. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte op maat aanvragen.


© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design - Inloggen