Offerte aanvragen

Schuttingen

price header

Minimale kosten Gemiddelde kosten Maximale kosten
€1.000,- €4.000,- €15.000,-

Een schutting laten plaatsen kan om meer kennis en ervaring vragen dan sommige mensen denken. Bij BOHA systeembouw BV bent u aan het juiste adres voor het vakkundig laten plaatsen van uw schutting. Wij kunnen voor u een schutting plaatsen van meerdere soorten beton- en houtcombinaties, die variëren in hoogte en vorm. Zo weet u zeker dat de door u gewenste uitstraling wordt gerealiseerd. 

Schutting laten plaatsen door een ervaren team

Een schutting dient er niet alleen netjes en solide uit te zien, maar moet ook zorgen voor voldoende privacy. Onze deskundige medewerkers weten wat er nodig is om de schutting zo te plaatsen dat aan alle gevraagde eisen wordt voldaan. Of u nu kiest voor een schutting die een deel van de tuin afschermt of één die uw hele landgoed aan het oog onttrekt. BOHA helpt u met advies en de uiteindelijke realisatie. Wanneer u kiest voor het laten plaatsen van een schutting dan is ook duurzaamheid van belang. BOHA levert hoogwaardige producten die gegarandeerd jaren meegaan. 

Betonschutting plaatsen

Wilt u een betonschutting om uw terrein, dan bent u bij BOHA Systeembouw BV aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in beton- en houtbouw. Wij leveren betonschuttingen in veel verschillende varianten en maten, zoals een betonschutting met een houtmotief. Deze schutting ziet eruit als een traditionele houten afscheiding, maar heeft de extra stevige kenmerken van beton.  Een betonschutting is solide en duurzaam en kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo kan een betonschutting de bewoners veel privacy geven, kan het ook bedoeld zijn om ongewenste bezoekers buiten te houden. Een betonschutting heeft een lange levensduur, wat betekent dat de schutting heel lang meegaat. 

Hout-betonschutting plaatsen

Wij leveren en plaatsen hout-betonschuttingen in verschillende varianten. Zo hebben we een hout-betonschutting met 19 planken, maar ook met 21 of 23 planken voor een hoge mate van privacy. Een hout-betonschutting is warm en duurzaam en kunt u voor meerdere doeleinden inzetten. Laat een hout-betonschutting plaatsen voor extra privacy of om ongewenste bezoekers buiten te houden. Ook een dergelijke hout-betonschutting gaat lang mee. 

Kosten schutting plaatsen

Soort plaatsing Prijs*
Schutting plaatsen €1.000 - €15.000

*De gemiddelde prijs voor het plaatsen van een schutting op maat, inclusief BTW, materiaal en plaatsing.

OFFERTE AANVRAGEN

Een schutting laten plaatsen van A tot Z

Elke hout-betonschutting die wij leveren is van uitstekende kwaliteit en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Naast het leveren van de hout-betonschutting zelf voorzien wij u ook van advies. En natuurlijk plaatsen wij de hout-betonschutting ook snel. Wij hebben vakbekwame medewerkers in dienst die dit u graag uit handen nemen. Hebt u interesse in een schutting? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of bel direct 040-2839106.


© Boha Systeembouw BV - Website: Van Dongen Design - Inloggen